Vidara Feminine Hygiene

membersih mewangikan mengetatkan faraj wanita dengan produk vidara feminine hygiene wash

Vidara Feminine Hygiene Wash diperbuat dari ekstrak herba tradisional dan bahan bahan semulajadi rumusan terkini yang telah diuji secara klinikal. Berfungsi untuk merawat keputihan, mencegah dari jangkitan kuman/ fungus yang menyebabkan bau , dapat membantumengetatkan faraj. Ia juga dapat memberi kesegaran terutama diwaktu haid, mengurangkan kegatalan dan dapat menstabilkan pH kawasan sulit wanita. Peratusan kandungan herba yang tinggi dapat mengekalkan kelembapan di kawasan vagina.

Vidara Feminine Hygiene mampu merawat masalah keputihan dibahagian miss v dan malahan miss-v semakin cerah. Kandungan Sireh yang digunakan yang digunakan di dalam Vidara Feminine Hygiene sememangnya bagus untuk menghilangkan bau dan membunuh kuman. Bukan itu sahaja malah Vidara Feminine Hygiene disarikan dengan manjakani, aloe vera, vitamin E dan kacip fatimah. Setiap kandungan bahan tersebut mempunyai ciri-ciri dan kelebihan yang tersendiri. Bau yang wangi dan dingin herba menambahkan lagi kepuasan pengguna.

ANDA ADA MENGALAMI MASALAH

 1. Masalah keputihan ?
 2. Lendir Berlebihan?
 3. Gatal, Ruam, Kukat dan Kurap?
 4.  Bau kurang enak?
 5. Kekeringan?
 6. Bahagian Miss V Kusam dan  Gelap?

Masalah anda dapat diselesaikan dengan rumusan terkini yang telah diuji secara klinikal .Vidara Feminine Hygiene Wash diperbuat dari ekstrak herba tradisional dan bahan bahan semulajdi.

merawat keputihan dan membantu ketatkan faraj dengan vidara feminine hygience

Kelebihan Vidara Feminine Hygiene

 1. Membantu mengetatkan dan menegangkan dinding faraj
 2. Mencerahkan kulit celah peha
 3. Rasa dingin dan segar yang berpanjangan
 4. Merawat keputihan
 5. Melicinkan kulit bahagian faraj
 6. Wangian feminin yang menggoda
 7. Membantu mempercepatkan penyembuhan luka

Cara menggunakannya Vidara Feminine Hygiene:

Gunakan 2 hingga 3 titik sahaja dan dicampurkan sedikit air serta buihkan tangan  dengan Vidara Feminine Hygiene  sebelum disapukan pada miss v. Biarkan beberapa minit dan bilas dengan air hingga bersih. Guna 3 kali sehari (pagi, petang dan malam).Vidara Feminine Hygiene pekat dan tidak seperti pencuci feminine yang lain. (Tahan  2 sehingga 3 bulan)

membersih mewangikan mengetatkan faraj wanita dengan produk vidara feminine hygiene wash

Jenis Produk : Vidara Feminine Hygiene (Kod : VFH)
Harga Asal RM70
Kini : RM50 sahaja
poslaju percuma untuk pembelian semua produk vidara termasuk sabah sarawak
Percuma Pos Laju Termasuk Sabah & Sarawak
 dapatkan produk vidara yang original cod vidara johor bahru
Cara Pembelian Secara Transfer/Cash Deposit :
Langkah 1:

Buat bayaran ke akaun bank berikut atas nama Zikryah M&S

MAYBANK : 5011 3215 4247
CIMB : 8601474827
Langkah 2:
  • Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan.
  • Kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email ke vidara4u@gmail.com. Ini untuk memudahkan kami memantau bayaran yang ANDA buat.

Langkah 3:
Setelah membuat bayaran, sila sms/whatsapp  ke 012707 1981 – PAKSU

 Kod @ Produk, Nama Bank, Tarikh, Masa Bayaran, Jumlah Bayaran, Nama, alamat, No, Tel.

Contoh : VFH, Maybank, 25/05/ 2016,  09.10am, RM50, Aminah bin Ahmad, No23. Jalan Kebudayaan 1, Taman Muhibah, 81200, Johor Bahru , Johor , 0191234567

MAHU MEMBELI MENGGUNAKAN KAD KREDIT ?

Guna Paypal cara MUDAH, CEPAT, SULIT & SELAMAT. Ikuti langkah demi langkah dibawah. Sila masukkan no handphone ANDA & lain-lain makluman yang mahu dimaklum pada ruangan Instruction to Merchant untuk memudahkan proses poslaju.

 


Untuk Pembeliaan Menggunakan Kad Kredit, Ikut Langkah Mudah Ini 

……………………

agen dropship, alat sulit, aloe vera, cara hilangkan keputihan, cara jaga faraj, cara ketatkan faraj, cara memutihkan kemaluan, cara mengetatkan faraj, cara mengetatkan rahim, cara merawat keputihan, cara nak ketatkan faraj, cara nak merapatkan faraj, cara nak sempitkan faraj, dara ketat, daun sireh, drop shipping, faraj anak dara, faraj dara, feminine hygiene wash, feminine wash, hygiene products, kemaluan wanita yang normal, keputihan normal, ketat dara, ketat macam anak dara, pembersih faraj, bau faraj, bau miss v, bau pada miss v, cara hilangkan bau keputihan, cara hilangkan keputihan, cara jaga kemaluan, cara membuat miss v harum, cara mengatasi bau pada miss v, cara mengencangkan miss v, cara mengetatkan faraj, cara menghilangkan bau di kemaluan, cara menghilangkan bau di miss v, cara menghilangkan bau faraj, cara menghilangkan bau keputihan, cara menghilangkan bau miss v, cara menghilangkan bau miss v secara alami, cara menghilangkan bau pada miss v, cara menghilangkan bau tak sedap pada miss v, cara menghilangkan bau tak sedap pada organ kewanitaan, cara menghilangkan keputihan dan bau, cara menjaga miss v, cara menjaga miss v agar tetap rapat, cara menjaga vargina, cara merapatkan miss v, cara merawat keputihan, cara merawat miss v agar tetap harum, cara merawat miss v agar wangi, d herbs pencuci wanita, faraj berbau, jamu merapatkan miss v, mengatasi bau pada miss v, mengatasi bau tak sedap pada miss v, menghilangkan bau miss v, menghilangkan bau pada miss v, menghilangkan bau tak sedap miss v, menghilangkan bau tak sedap pada miss v, menghilangkan bau tidak sedap pada miss v, menjaga vagina, merapatkan miss v, merawat vagina, miss v, miss v bau, pantat bau, pembersih miss v, pembersih wanita, pembersih wanita d herbs, penyebab bau pada miss v, penyebab bau tak sedap pada miss v, produk miss v, produk untuk miss v, tips menjaga miss v, tips merapatkan miss v, tips merawat miss v, cara hilangkan bau faraj, cara memutihkan kemaluan, cara menghilangkan bau faraj, cara menghilangkan bau kemaluan, cara wangikan faraj, mengharumkan miss v, miss v susuk dara, pantat bau, perapat wanita, petua, wangikan faraj

>>>><<<<

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

error: Content is protected !!