Vidara Bust Up

produk untuk tegangkan besarkan anjalkan dan cantikkan payudara menggunakan serum payudara vidara bust up

Vidara Bust Up di formulasikan dari herba khazanah alam, berfungsi untuk membesarkan payudara dan memberikan saiz idaman. Boleh digunakan oleh isteri khususnya untuk menambat hati suami.

Kini gabungan herba Pueraria Mirifica, Fennel oil, Olea Europaea, kolagen dan Aloe Vera yang di adun memberikan harapan yang menakjubkan bagi mereka yang menginginkan pertambahan saiz, memperbaiki bentuk serta kontur payudara yang lebih baik tanpa sebarang luka, pembedahan plastik atau silikon. Herba-herba hebat tersebut benar-benar berupaya memperlihatkan perubahan hanya dalam masa 2 minggu, dan adakalanya memperlihatkan perubahan segera terhadap pembesaran tisu-tisu kulit.

Bahan-Bahan Utama:

 • Collagen
 • Pueraria Minifica (Pokok Bidadari Putih)
 • Aloe Barbadensis (Lidah Buaya)
 • Fennel oil (Jintan Manis)
 • Olea Europaea (buah Zaitun)
 • Tocopheryl Acetate (Vitamin E)

produk besarkan tegangkan dan cantikkan payudara paling berkesan dengan vidara bust up

 

Arahan penggunaan:

 1. Sapukan Vidara Bust Up pada waktu pagi dan malam.
 2. Buat urutan secara bulatan (bahagian kanan sapuan mengikut pusingan jam, manakala bahagian kiri sapuan melawan pusingan jam)
 3. Buat urutan perlahan dari bawah bahagian payudara arah ke atas, sehingga paras garisan leher

bagaimana mengurut payudara dengan betul untuk besarkan payudara dengan vidara bust up

  Nota :

Pengguna disarankan menggunakan produk Vidara Bust Up selama sebulan pada waktu pagi dan malam (sebagai permulaan), dan sekali sehari untuk mengekalkan atau pemeliharaan. Produk Vidara Bust Up ini diformulasikan secara khusus (tidak melekit) agar pengguna tidak perlu menunggu sebelum memakai pakaian.

rahsia besarkan payudara dengan vidara bust up

Alami Keajaiban Vidara Bust Up

Mengangkat dan mengental payudara yang dramatik!

Payudara yang kendur serta-merta di angkat semula! dalam masa 2 minggu, hasil dari kalangan pengguna menunjukkan kenaikan paras payudara yang hebat antara 1- 2 cm. Penggunaan berterusan selama 4 minggu menunjukkan kenaikan paras payudara sehingga 3cm (hasil mungkin berbeza bergantung kepada tahap kekenduran payudara!!)

Payudara yang lebih penuh dan montok menawan!

Pembesaran payudara yang nyata dari minggu pertama. Selepas rawatan selama 1 – 2 bulan, hasil dari kalangan pengguna menunjukkan pembesaran sebanyak 1/2 – 1 1/2 mangkuk!

Pemindahan lemak untuk tubuh yang lebih langsing!

Semasa rawatan pembesaran payudara, lemak yang berlebihan daripada bahagian sisi tubuh ‘berpindah’ kearah payudara, menjadikan nya lebih penuh dan montok.

Rahsia Vidara Bust Up  Payudara Montok dan Cantik

Anda sebagai wanita ingin mempunyai payudara yang besar, pejal, montok, cantik dan menawan?

Tidakkah anda rasa iri hati pada kawan atau teman sepejabat yang mempunyai payudara yang besar? sedangkan anda tidak !

Adakah anda peduli? Adakah anda sudah berserah sahaja kepada keadaan dan tidak mahu berbuat sesuatu tentang saiz payudara anda?

Padahal ANDA boleh berbuat sesuatu untuk menjadikan kurniaan yang ada pada semua wanita ini menjadi yang terbaik…

Ya.. memang boleh dan ANDA PUN BOLEH !

rahsia mudah bagaimana untuk montokkan besarkan dan anjalkan payudara hanya guna vidara bust up

APAKAH YANG MEMBUAT VIDARA BUST UP LEBIH BERKESAN BERBANDING DENGAN KRIM PENYERLAH PAYUDARA YANG LAIN DI PASARAN SEKARANG

Di dalam pasaran hari ini, memang terdapat banyak krim penyerlah payudara yang menggunakan Pueraria yang terbukti secara klinikal dapat menegang dan menyerlah kan kecantikan payudara.Namun demikian,Pueraria Mirifica yang di gunakan dalam Vidara Bust Up ini adalah spesies khas dan terpilih, dan ekstrak nya di simpan untuk satu jangka masa tertentu agar ia menjadi matang dan mengumpul kuantiti sebatian aktif yang di perlukan untuk memberi kesan yang terbaik.

Gunakan Vidara Bust Up dan alami lah kehebatan nya!! Dengan tenologi pemprosesan Nano, sebatian aktif serum ini di pecah-pecahkan menjadi zarah-zarah saiz nano 2,000 kali lebih halus daripada liang-liang bulu roma kulit.Justeru itu, serum ini dapat di serap terus oleh payudara dan memberikan kesan ‘mengangkat’ yang serta merta.

kesan menggunakan vidara bust up payudara menjadi besar montok cantik dan anjal

Soalan Yang Sering Di Tanya 

S – Adakah Vidara Bust Up selamat digunakan

J – Ya. Vidara Bust Up proudk berdaftar dengan KKM NOT150601770K dan perbuat daripada 100% ramuan semulajadi dan di murnikan untuk memastikan ia tidak mengandungi sebarang bahan kimia pencemar atau mendapan logam berat. Malah, ramuan utama serum ini ini (ekstrak Pueraria Mirifica) telah lama di kenali sebagai herba awet muda yang di makan untuk merangsang keremajaan.

S – Berapa lama masa untuk melihat hasil?

J- Kesan penegangannya dapat di alami dengan serta merta iaitu pada aplikasi yang pertama!! Pembesaran saiz payudara yang maksimum dapat dilihat dalam masa 2 bulan dengan penggunaan seharian. Konsisten!!!

S – Saya telahpun mencapai saiz payudara yang dikehendaki selepas hanya 2 minggu penggunaan dan tidak mahu ia nya membesar lagi. Apa yang harus saya lakukan sekarang?

J – Teruskan mengguna Vidara Bust Up sekali sehari, berselang hari untuk mengekalkan hasil yang dicapai. Vidara Bust Up ini akan mengekalkan keremajaan payudara dan menghindari dari kendur.

S – Saya sudahpun gembira dengan saiz dan penampilan payudara saya. Apa yang boleh Vidara Bust Up lakukan untuk saya?

J – Vidara Bust Up ini akan membantu mengekalkan bentuk dan ketegangan yang sempurna di samping menghalang pengenduran. Anda boleh gunakan Vidara Bust Up agar kekal muda menawan.

Jenis Produk : Vidara Bust Up (Kod : VBU)
Harga Asal RM100
Kini : RM80 sahaja
poslaju percuma untuk pembelian semua produk vidara termasuk sabah sarawak
Percuma Pos Laju Termasuk Sabah & Sarawak

dapatkan produk vidara yang original cod vidara johor bahru

Cara Pembelian Secara Transfer/Cash Deposit :
Langkah 1:

Buat bayaran ke akaun bank berikut atas nama Zikryah M&S

MAYBANK : 5011 3215 4247
CIMB : 8601474827
Langkah 2:
  • Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan.
  • Kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email ke vidara4u@gmail.com. Ini untuk memudahkan kami memantau bayaran yang ANDA buat.

Langkah 3:
Setelah membuat bayaran, sila sms/whatsapp  ke 012707 1981 – PAKSU

 Kod @ Produk, Nama Bank, Tarikh, Masa Bayaran, Jumlah Bayaran, Nama, alamat, No, Tel.

Contoh : VBU, Maybank, 25/05/ 2016,  09.10am, RM80, Aminah bin Ahmad, No23. Jalan Kebudayaan 1, Taman Muhibah, 81200, Johor Bahru , Johor , 0191234567

MAHU MEMBELI MENGGUNAKAN KAD KREDIT ?

Guna Paypal cara MUDAH, CEPAT, SULIT & SELAMAT. Ikuti langkah demi langkah dibawah. Sila masukkan no handphone ANDA & lain-lain makluman yang mahu dimaklum pada ruangan Instruction to Merchant untuk memudahkan proses poslaju.

 


Untuk Pembeliaan Menggunakan Kad Kredit, Ikut Langkah Mudah Ini
besarkan breast, besarkan payudara, cara anjalkan payudara, cara besar buah dada, cara besar kan payudara, cara besar kan tetek, cara besarkan buah dada, cara besarkan dada, cara besarkan payudara, cara besarkn payudara, cara cara besar kan payudara, cara cara membesarkan payudara, cara membesarkan buah dada, cara membesarkan dada, cara membesarkan panyudara, cara membesarkn payudara, cara memejalkan payudara, cara memontokkan buah dada, cara memontokkan payudara, cara memperbesar payu dara, cara menegang kan payudara, cara menengangkan payudara, cara menganjalkan payudara, cara mengurut payudara, cara montokkan payudara, cara nak anjalkan payudara, cara nak besarkan buah dada, cara nak besarkan payu dara, cara nak besarkan payudara, cara nak menegangkan payudara, cara nak montokkan payudara,

cara nak pejalkan payudara, cara pejalkan payudara, cream pembesar payudara yang aman, mcm mana nak besarkan payudara, membesarkan buah dada, membesarkan payudara, mencantikkan payudara, menganjalkan payu dara, menganjalkan payudara, nak besarkan breast, payudara anak dara, pmirifica bust miracle, produk payudara, pueraria mirifica, tips anjalkan payudara, tips besarkan payudara, tips montokkan payudara, tips payudara, tips pejalkan payudara, vidara bust up, zofea beauty, zofea beauty secret, zofea beauty secret bust up, zofea beauty secret testimoni, rahsia mudah besarkan payudara, krim besarkan payudara , krim payudara paling berkesan, krim utk payudara, krim payudara, lelan bust serum, lelan vital bust serum, serum payudara, sure kencang breast serum

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

error: Content is protected !!