Jus Pasti Dara

khasiat vidara jus pasti dara mengembalikan kedaraan wanita

Jus Pasti Dara merupakan jus untuk semua wanita yang mementingkan keanggunan, kehebatan, kecantikan luaran dan dalaman untuk memberikan penampilan yang terbaik kepada  suami mereka. Jus Pasti Dara adalah merupakan minuman tenaga yang HEBAT khususnya untuk wanita. Ianya mengandungi ekstrak 13 jenis herba  yang terpilih dan bahan  yang amat berkhasiat tanpa campuran kimia atau kandungan hormon yang berbahaya  untuk membantu meningkatkan tenaga dan ghairah seksual kepada suami.

Antara kandungan Jus Pasti Dara

 • Air RO
 • Delima
 • Manjakani
 • Kacip Fatimah
 • Cekur
 • Halia
 • Mas cotek
 • Kayu serapat
 • Biji kedaung
 • Mengkudu
 • Lada pintal
 • Kunyit
 • Cengkih
 • Lada Ekor
 • Madu
 • Kurma
 • Habbatussauda
 • Kolagen

vidara jus pasti dara terbaik untuk wanita

Jus Pasti Dara ini merupakan pilihan supplemen rahsia yang harus dimiliki oleh semua wanita. Semua wanita yang ingin berketrampilan menarik dan menggoda untuk memikat suami harus mencubanya. Jus Pasti dara ini amat membantu merangsang nafsu dan daya seksual isteri dengan cepat dan berkesan.

Selain itu juga, Jus Pasti Dara mampu mengatasi masalah bau badan di samping merapatkan organ intim wanita. Jus Pasti Dara juga berperanan sebagai suplemen tambahan untuk kesihatan dan kecergasan badan berpanjangan. Ia juga berkesan mengatasi masalah keputihan, masalah kulit wajah dan juga pelbagai masalah dalaman dan luaran bagi wanita.

JUS PASTI DARA
direka khas untuk wanita yang mempunyai masalah
KETIDAKSEIMBANGAN HORMON dan tekanan perasaan seperti STRESS.
vidara jus pasti dara rahsia kecantikan dalaman dan luaran wanita

KHASIAT JUS PASTI DARA

 • Merapatkan otot dan tisu dalaman rahim
 • Membekalkan tenaga dan mengembalikan kecergasan badan
 • Melancarkan peredaran darah
 • Membuang angin dalam badan
 • Meningkatkan kesuburan dan sesuai untuk wanita yang inginkan cahaya mata
 • Menguatkan kembali cengkaman otot rahim selepas bersalin
 • Sesuai untuk wanita dalam pantang
 • Mengatasi masalah keputihan
 • Menstabilkan hormon wanita
 • Membantu mengencang dan menegangkan payudara
 • Mengurangkan lelehan mukus dalam rahim
 • Menaikkan seri wajah
 • Mengatasi masalah bau badan

Produk ini sangat sesuai bagi wanita-wanita yang baru bersalin untuk mengembalikan kesihatan badan ketika berpantang, anak-anak dara yang mengalami masalah bau badan dan masalah kulit, ibu-ibu yang menyusukan anak, wanita yang sudah berkahwin dan juga wanita lewat 50-an yang risau dengan masalah penuaan dan tona kulit tidak sekata.

khasiat vidara jus pasti dara mengembalikan kedaraan wanita

CARA PENGGUNAAN JUS PASTI DARA

Minum 2 kali sehari 1 sudu setiap pagi, dan malam sebelum makan

Amalkan setiap hari.

PERTANYAAN MENGENAI JPD (JUS PASTI DARA)

Siapakah yang boleh mengambil Jus Pasti Dara?

Wanita berusia dari umur 16 tahun dan ke atas.

Adakah boleh diambil semasa datang bulan?

Boleh diambil semasa bulan untuk melawaskan darah kotor keluar. Namun demikian, jika flow nya terlebih laju daripada kebiasaan, sebaiknya berhenti mengambil Jus Pasti Dara dan disambung semula selepas datang bulan.

Adakah selamat digunakan?

Selamat digunakan kerana Jus Pasti Dara menggunakan bahan-bahan yang semuanya berasaskan herba dan kuantiti yang dibenarkan dan tidak ada bahan kimia.

Bolehkah ibu mengandung menggunakan JUS PASTI DARA?

Tidak. ianya menggunakan herba.

Berapa ml JUS PASTI DARA?

Isi kandungan 250 ml. Setiap botol adalah penggunaan untuk 2 hingga 3 minggu.

Bagaimanakah cara pengambilannya?

Ambil 1 sudu besar dan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam sebelum makan.

Adakah boleh diambil oleh ibu yang sedang menyusukan anak?

Ibu menyusu digalakkan untuk mengambil Jus Pasti Dara ini untuk memperbanyakkan susu ibu. Namun demikian, jika berlaku ketidakserasian kepada bayi, pengambilan boleh diselang selikan atau kurangkan dos pengambilan dari 1 sudu kepada 1/2 sudu

Adakah JUS PASTI DARA berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia?

Ya. No rujukan surat kami akan kami kemaskini.

Adakah Jus Pasti Dara halal?

Ya, Jus Pasti Dara halal digunakan. Ianya hanya mengandungi herba-herba dari tumbuh-tumbuhan. Pendaftaran dengan JAKIM masih dalam proses akan dikemaskini.

Boleh ambil dengan supplement lain?

Boleh TAPI sebaiknya jarakkan pengambilan kepada 2-3 jam.

Apakah pantang larang Jus Pasti Dara?

TIADA. Tetapi untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan, pantang larang seperti tidak minum air batu, kurangkan minum kafein dan makan makanan yang berkhasiat perlulah diamalkan.

mengembalikan dara ketatkan faraj tambah ketat faraj dengan vidara jus pasti dara

Jenis Produk : Jus Pasti Dara (Kod : JPD)

Harga Asal RM80

Kini : RM60 sahaja

poslaju percuma untuk pembelian semua produk vidara termasuk sabah sarawak

Percuma Pos Laju Termasuk Sabah & Sarawak

dapatkan produk vidara yang original cod vidara johor bahruposlaju percuma untuk pembelian semua produk vidara termasuk sabah sarawak

Cara Pembelian Secara Transfer/Cash Deposit :
Langkah 1:

Buat bayaran ke akaun bank berikut atas nama Zikryah M&S

MAYBANK : 5011 3215 4247
CIMB : 8601474827
Langkah 2:
  • Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan.
  • Kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email ke vidara4u@gmail.com. Ini untuk memudahkan kami memantau bayaran yang ANDA buat.

Langkah 3:
Setelah membuat bayaran, sila sms/whatsapp  ke 012707 1981 – PAKSU

 Kod @ Produk, Nama Bank, Tarikh, Masa Bayaran, Jumlah Bayaran, Nama, alamat, No, Tel.

Contoh : JPD, Maybank, 25/05/ 2016,  09.10am, RM60, Aminah bin Ahmad, No23. Jalan Kebudayaan 1, Taman Muhibah, 81200, Johor Bahru , Johor , 0191234567

MAHU MEMBELI MENGGUNAKAN KAD KREDIT ?

Guna Paypal cara MUDAH, CEPAT, SULIT & SELAMAT. Ikuti langkah demi langkah dibawah. Sila masukkan no handphone ANDA & lain-lain makluman yang mahu dimaklum pada ruangan Instruction to Merchant untuk memudahkan proses poslaju.

 
Untuk Pembeliaan Menggunakan Kad Kredit, Ikut Langkah Mudah Ini

angin dalam badan, banyakkan air susu, banyakkan susu ibu, cara agar wanita nafsu, cara banyakan susu ibu, cara banyakkan air susu, cara banyakkan susu ibu, cara berpantang, cara hilangkan bau badan, cara hilangkan keputihan, cara kembalikan dara, cara ketat kan faraj, cara ketatkan dara, cara ketatkan faraj, cara ketatkan miss v, cara membanyakkan susu ibu, cara memikat hati lelaki, cara memikat hati suami, cara memperbanyakkan susu ibu, cara menaikkan seri wajah, cara menambah susu ibu, cara menambat hati suami, cara mengatasi bau badan, cara mengatasi bau ketiak, cara mengetatkan dara, cara mengetatkan faraj,

cara mengetatkan miss v, cara menghilangkan bau, cara menghilangkan bau badan, cara menghilangkan bau keputihan, cara menghilangkan bau ketiak, cara menghilangkan bau ketiak pada anak, cara menghilangkan keputihan yang bau, cara menghilangkn keputihan, cara merapatkan dara, cara merapatkan miss v, cara merapatkan organ kewanitaan, cara merapatkan rahim, cara merapatkan v, cara merawat keputihan, cara nak banyakkan susu, cara nak banyakkan susu badan, cara nak banyakkan susu ibu, cara nak ketatkan faraj, cara nak merapatkan faraj, cara nak rapatkan faraj, cara nak sempitkan faraj, cara pikat suami, cara untuk banyakkan susu ibu, cara untuk ketatkan dara, cara untuk memperbanyakkan susu ibu, cara untuk merapatkan miss v, dalaman wanita, dara ketat, faraj dara, ghairah seksual wanita, herba untuk wanita, jamu dara anggun, jamu mak dara gold, jamu merapatkan miss v, jamu perapat mak dara, jamu untuk anak dara,

jus kekal dara, jus kesuburan, jus pasti dara, kecantikan dalaman dan luaran wanita, kembali dara, kesihatan wanita, ketat dara, ketat macam anak dara, ketatkan faraj, ketatkan miss v, khasiat jamu mak dara, khasiat manjakani untuk anak dara, lancarkan darah, manjakani untuk anak dara, masalah bau badan, masalah hormon wanita, membanyakkan air susu ibu, memikat suami, memperbanyakkan susu ibu, mengetatkan miss v, merapatkan dara, merapatkan miss v, merawat keputihan, nafsu, nafsu wanita, nikmat seks wanita, perbanyakkan susu ibu, produk herba, produk jamu mak dara, project memikat suami, resep merapatkan miss v, seri cantik, set berpantang, supplement wanita, susuk dara, tambah tenaga wanita, tenaga wanita, tingkatkan kesuburan, tips agar tidak bau badan, tips hilangkan bau badan, tips kecantikan, tips kecantikkan, tips kesuburan, tips menghilangkan bau badan, tips menghilangkan bau ketiak, tips merapatkan miss v, tips pikat hati suami, wanita dalam pantang, wanita dan seks

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

error: Content is protected !!